Fogorvosaink

Családias hangulatú, modern rendelőnkben
kíváló szakorvos áll rendelkezésére.

Dr. Taghipour Mohammad

Fogászati szakorvos

Fogorvosi diplomámat 2015-ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

Az egyetem elvégzése után először a Pilisben, majd Budapesten szereztem gyakorlatot, és a lehető legjobb szakemberektől sajátítottam el a szakma rejtelmeit.
Szakmai érdeklődésem középpontjában a megtartó fogászat, valamint fogpótlások készítése áll.

Továbbképzések rendszeres résztvevőjeként elhivatott vagyok az új technikák megismerése iránt. Elsődleges számomra, hogy pácienseim minden kezelésről elégedetten távozzanak.

2018-ban indítottam el saját magán fogorvosi rendelőmet ami az “ARTMODENT” nevet viseli.

Asszisztensemmel kiemelt figyelmet fordítunk a kezelések alatt lévő jó hangulatra, hogy a kezdetben izgalommal, esetleg félelemmel érkező páciensek is mosolyogva távozzanak.

Munkám során fontosnak tartom, a maximális odafigyelést és, hogy a páciensek számára biztosítsam a nyugodt, barátságos környezetet, fájdalom és félelemmentes kezeléseket.

Különös figyelmet szentelek a páciensekkel való kommunikációra, szeretem ismertetni az összes kezelési lehetőséget, és azok lépéseit.

Dr. Mansouri Negin

Fogászati szakorvos

Dr. Mansouri Negin vagyok, egy lelkes iráni fogorvos, aki a Debreceni Egyetem elvégzése után, 2021-ben csatlakozott a fogászati szakma világához.

Jelenleg Miskolcon és Budapesten praktizálok, és mély szenvedélyem a fogsebészet művészete. Nemrég Halásztelekre költöztem, ahol az Artmodent Fogászat csodálatos csapatának tagjaként dolgozom.

Célom, hogy segítsek pácienseimnek abban, hogy mosolyuk ne csak ragyogó, de egészséges is legyen.

Az Artmodent Fogászatban egy modern és nyugodt környezetben fogadjuk, ahol minden kezelést a lehető legrövidebb idő alatt, magas szakmai színvonalon végezünk. Különös figyelmet fordítok az esztétikai fogászatra is, és folyamatosan törekszem szakmai fejlődésemre. Hamarosan egy németországi implantológiai szakmai képzést is befejezek, hogy tovább emeljem a szolgáltatásaink minőségét. Várjuk szeretettel rendelőnkben, ahol nem csak egy gyönyörű, hanem egy magabiztos mosolyt varázsolunk Önnek!

Scroll to Top

Kedves Látogató!

Az Artmodent rendelő a héten szabadság miatt zárva tart. Az első rendelési napunk: 2024.04.22.

További szép napot!
Dr. Taghipour Mohammad