Implantológia

Esztétikus fogpótlás élethosszig tartó garanciával.

Miről is van szó?

Fogászati implantátumoknak nevezzük azokat a biokompatibilis anyagból készült “műgyökereket”, amelyeket fogpótlás készítése céljából, műtéti körülmények között az álcsontba ültetünk.

Az implantátumok behelyezésének célja a teljes protetikai rehabilitáció és hogy a páciens számára a készült fogpótlás funkcionálisan és esztétikailag is eleget tegyen a legmagasabb elvárásoknak.

A fogászati implantátumok színtiszta ötvözetlen titánból készülnek, megfelelve a legszigorúbb előírásoknak és szabványoknak. Biokompatibilisek, ami azt jelenti, hogy az emberi szervezetben semmiféle allergiás reakciót nem indítanak el.

Szakmailag kifogástalan behelyezés, rendszeres kontroll és körültekintő ápolás mellett az implantátumok több évtizedig is megőrizhetik funkciójukat. Az implantációs módszerrel minden tipusú foghiány, sorközi, sorvégi, egy fog elvesztése is pótolható.

Teljes fogatlanság esetén is megoldást jelentenek a különböző implantátum rendszerek csontmennyiség és minőség függvényében. Éppen ezért az implantációs műtéteket minden esetben megelőzi egy mindenre kiterjedő konzultáció és egy átfogó (klinikai, röntgen, szükség esetén CT felvétel készítése) diagnosztikus vizsgálat.

Prémium és esztétikus megoldások minden fogászati problémára. Fogászati kezelések Halásztelken, GARANCIÁVAL*.

Kapcsolat

2314 Halásztelek Új utca 4.
info@artmodent.hu
(70) 222 1036
(24) 474 494

Copyright © 2022 | Minden jog fenntartva | artmodent.hu | Fogászati kezelések Halásztelek

Scroll to Top